tiistai 19. toukokuuta 2015

Mee hoitoon !

Joo elikkäs otsikko kertoo kaiken ! Hoidoista kyse, hiuksille kylläkin. Kampaamoissa tehdään erilaisia hoitoja asiakkaan tarpeen mukaan. Joko haudehoito, laserhoito, tai huippuhyvä Sp-hoito.

Haudehoito palauttaa hiuksen kosteustasapainon ja tasaa PH-arvot. Kyseinen hoito tuo päänahkaan kosteutta, sekä tekee hiuksista joustavat ja kiiltävät ! Haudehoidossa tehohoitoaineen vaikutusta tehostetaan lämmöllä eli höyrykoneella tms. Ei kuitenkaan suositella heti värin tai permiksen jälkeen ! Mutta itse permispäänä voin suositella tätä hoitoa ! Pestään hiukset - levitetään tehohoito - pyyhe ympärille - höyrykone 10min - pesu

Laserhoito on taas enemmän hiuspohjalle, kuin itse hiukselle. Laser vaikuttaa hiuspohjan pintaverenkiertoon vilkastuttaen sitä, jonka johdosta hiusjuurien (mistä hius kasvaa) ravinnonsaanti lisääntyy > kasvu nopeutuu. Ja parantaa hoitotuotteiden vaikutusta ja imeytymistä !  Kuivaan, puhtaaseen hiuspohjaan.

Sp-hoidot ovat erittäin tehokkaita hoitoja, joilla voidaan luoda asiakkaan jokaiseen ongelmaan hiuksissa ratkaisu, ja oma tuote. Valittavana on kaksitehoinen hellivä hoito(tällä hoidolla luodaan tuplateho käyttäen tiettyjä tuotteita asiakkaiden ongelmiin), luxe oil -hoito(kaikille hiustyypeille sopiva, erityisesti vaaleille sävyille), lock perm (permiksen jälkeen), color lock (värin jälkeen) ja liquid hair (vaalennuksen jälkeen). Hoitojen vaikutus jopa 6 viikkoa, kotihoitotuotteiden kanssa. Sp on hieman hintavampi, mutta eikös se niin ole että laatu maksaa ?

Meillä oli koulussa Sp-koulutus, ja saimme testata näitä huippuhyviä tuotteita ! Tässä kuvia.
Karhea, permanentattu hius.

Helposti kampautuva, pehmeä hius !

Olemme käyneet kurssilla paljon asioita liittyen hiuspohjaan ja hoitoihin ! Erilaisista sairauksista ja oikeasta ruokavaliosta peruukkeihin ollaan käyty vaikka mitä !Kurssi on ollut hyvin valaiseva ja mielenkiintoinen. Ehkä vähän rikkonainen etäpäivien takia, mutta oikein tiedontäyteinen kurssi. Tykkäsin kovasti. Ei oo tullut vielä vastaan yhtään kurssia joka ei nappais pätkääkään !... 
Pahoittelen että tässä ei nyt oo tuotteista kuvia ! Teen tätä postausta puhelimella ja mulla ei muisti riitä ! Arghhh.. mutta toivottavasti tästä nyt jäi edes jotain käteen ! Suosittelen lämpimästi jokaista hoitoa.  Kukapa ei haluais hiuksista pehmeet ja kiiltävät... ;) nyt nukkumaan ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti